Skip to main content

Link in bio

Leuk dat je er bent!

Alles wat je moet weten over Reels

Het gebruik van Reels blijft groeien. Niet voor niets maken steeds meer bedrijven gebruik van deze korte video’s. Ben jij benieuwd hoe jij Instagram en Facebook Reels kunt inzetten voor jouw onderneming? Lees dan nu deze nieuwe blog!

Lees hier verder
Alles wat je wilt weten over YouTube Shorts

De populariteit van korte video’s neemt sterk toe. YouTube speelt hier handig op in met het YouTube Shorts format. Hoe het direct bij kan dragen aan je onlinestrategie lees je hier.

Lees hier verder
Landgoed Altenbroek

Met drie verschillende lenzen, twee camera’s in de hand en een drone in de lucht, hebben we dit prachtige project mogen vastleggen door middel van de scherpste kiekjes in de meest unieke perspectieven. Ben je benieuwd naar de case van Landgoed Altenbroek?

Lees hier verder
Hoe je jouw Performance Max campagne laat scoren met een video

Dat een video het verschil kan maken in een online marketingstrategie wisten we al. Hoe het direct bij kan dragen aan een sterke Performance Max campagne lees je hier.

Lees hier verder
Alles wat je moet weten over de thumbnail

Wist je dat een goede thumbnail een essentieel onderdeel van een succesvolle videomarketing campagne is? In de deze blog lees je hoe je een effectieve  thumbnail maakt en wat je er allemaal mee kunt doen.

Lees hier verder
7 tips om jouw video te optimaliseren voor YouTube en Google

Hoe haal je het maximale uit jouw video? In deze blog delen wij toepasbare tips die je gaat helpen om jouw video een betere bekendheid te geven. Ben je er klaar voor?

Lees hier verder
De Sunny Side Up Content Kalender 2022

Ontbreekt het bij jou ook wel eens aan inspiratie om content ideeën te verzinnen voor social media kanalen? Download onze gratis Content Kalender 2022 waar je ongetwijfeld mee gaat scoren! 

Download hier de content kalender
De ideale camera uitrusting om de beste video content te maken

Wat heb je nodig om de beste video content te maken in 2022? In deze blog lees je over de belangrijkste eigenschappen van jouw camera uitrusting per budget. Met deze info ga jij voorbereid op pad om jouw nieuwe camera uitrusting te kopen.

Lees hier verder
Kessels Automobielen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dan ontdek je een prachtig aanbod occasions of helpen zij bij het bemiddelen van de beste deal. Is het tijd voor onderhoud aan je auto? Dan kun je terecht bij een aantal van de beste technici van het land.

Lees de case hier.
Stoom vandaag jouw leerlingen klaar voor de skills van morgen

Skillsdojo organiseert webinars om leerkrachten te ondersteunen. Om meer inschrijvingen voor die webinars te realiseren ontwikkelden wij twee promotiefilmpjes voor Facebook advertentie. In die video’s laten we duidelijk zien wie Skillsdojo is en wat zij kunnen betekenen.

Bekijk de video hier.
Sunny Side Up gaat van start als zelfstandig video contentbureau

Na een aantal succesvolle pilots is vandaag de officiële lancering van Sunny Side Up als afzonderlijke divisie van Pure Minds. Sunny Side Up maakt videocontent toepasselijk voor online marketingcampagnes voor zowel grote als kleine bedrijven in heel Nederland.

Lees de officiële aankondiging.