Skip to main content

Videoproductie Venlo

Een video zegt meer dan duizend woorden, toch? Wij verzorgen jouw videoproductie in Venlo van a tot z en zorgen er samen met jou voor dat jouw onderneming of evenement binnen no-time op de kaart staat.

Dankzij haar ligging vlakbij de Duitse grens en haar rijke cultuur is er in het stedje van lol en plezeer altijd wat te beleven! Venlo is dan ook de thuishaven van niet alleen veel hippe en moderne ondernemingen en evenementen, maar ook het logistieke hart van veel internationale ondernemingen. De aanwezigheid van veel bedrijven staat natuurlijk gelijk aan een stevige lokale economie, maar ook aan een onvermijdelijke concurrentiestrijd tussen concullega’s. Met een op maat gemaakte videoproductie voor jouw onderneming zorg je ervoor dat je een streepje voor hebt op je concurrenten. Ook profiteren van de voordelen van een video? Sunny Side Up komt graag naar Venlo!

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Zit je eraan te denken om jouw marketingmix aan te vullen met een op maat gemaakte videoproductie? Wij komen graag naar Venlo voor onder andere de volgende typen video’s:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm genereer je eenvoudig extra aandacht voor jouw bedrijf of organisatie. De video is veelvoudig inzetbaar en stelt je in staat om het verhaal van jouw bedrijf te delen op een manier die meer zegt dan duizend woorden. Wil jij jouw klanten een uniek kijkje achter de schermen geven? Kies dan voor een bedrijfsfilm in Venlo!

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Als organisator van een evenement is er niets gaver dan vol trots een te gekke recap te kunnen delen van wederom een succesvolle editie. Deze recap kun je opzetten door gebruik te maken van tekst en foto’s, maar wat nog gaver is, is een aftermovie. Wil jij een aftermovie laten maken in Venlo? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Voordat je aan een aftermovie kunt beginnen, is het natuurlijk belangrijk dat jouw evenement of gelegenheid grote bezoekersaantallen trekt. Met een promotiefilm zorg je ervoor dat iedereen uit jouw doelgroep in Venlo op de hoogte is van jouw evenement en geef je potentiële bezoekers een zetje in de juiste richting.

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Een video succesvol maken doe je door beeldmateriaal te gebruiken waarmee je jouw doelgroep écht verrast. Hoe je dit doeltreffend realiseert? Met een drone video. Een drone video helpt met het vanuit een unieke hoek in beeld brengen van jouw onderneming of event in Venlo en helpt je om de ware schaal van je pand of evenement goed in beeld te brengen.

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Bedrijven die zich écht weten te onderscheiden van concurrenten hebben meestal minder moeite met het vinden van nieuw personeel dan bedrijven die “in de grote hoop” terechtkomen. Wil jij jouw vacature op een unieke manier aan de man brengen? Kies dan ook in Venlo voor een maatwerk wervingsvideo.

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Hebben we je overtuigd en wil jij ook een videoproductie in gaan zetten voor jouw evenement of onderneming in Venlo? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar de eerdere videoproducties die we mochten maken. In deze video zie je enkele van onze gaafste producties terug. Staat jouw video hier binnenkort ook tussen?

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie starten in Venlo?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up