Skip to main content

Videoproductie Nijmegen

In een wereld waarin video en beeld een steeds belangrijkere rol spelen, kunnen ook bedrijven haast niet achterblijven op het gebied van videomarketing. Een video vertelt immers meer dan duizend woorden. Kies daarom voor een maatwerk videoproductie voor jouw evenement of onderneming in Nijmegen.

Nijmegen bruist! Gezellige terrassen, hippe hotels en allerlei toffe, nieuwe concepten. Nijmegen is dé stad waar jong en oud, natuur en cultuur, studenten en ondernemers samenkomen. Het is misschien dan wel de oudste stad van Nederland, maar de stad is volop in ontwikkeling. De stad biedt dan ook meer dan genoeg mogelijkheden om met een toffe videoproductie boven alles en iedereen uit te springen! Welk stukje Nijmegen wil jij door ons in beeld laten brengen?

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Ben je ondernemer in Nijmegen en wil je de (online) aanwezigheid van je onderneming of evenement in de regio versterken met behulp van een video?  Dan ben je onder andere voor de volgende producties bij ons aan het juiste adres:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Wil jij jouw bedrijf graag wat meer onder de aandacht brengen? Dat kan met behulp van een gave bedrijfsfilm! De video is veelvuldig inzetbaar en stelt jou als bedrijf in staat om de doelgroep een uniek kijkje achter de schermen te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bedrijfsfilm in Nijmegen. Samen zetten we jouw bedrijf op de kaart!

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Nijmegen, dé sportieve stad van het oosten met jaarlijks veel sportieve evenementen. Organiseer jij een van deze evenementen en wil je hier een onvergetelijke aftermovie van laten maken? Dan ben je bij Sunny Side Up aan het juiste adres! Klik snel verder en lees meer over de mogelijkheden voor een aftermovie.

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Het laten maken van een aftermovie voor een evenement is ontzettend leuk, maar voordat het zover is, zul je toch eerst je event moeten promoten. Pak groots uit met een promotiefilm en zorg er zo voor dat iedereen uit jouw doelgroep in Nijmegen op de hoogte is van jouw evenement. Interesse? Wij verzorgen jouw promotiefilm van a tot z!

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Een video is pas écht succesvol als jouw boodschap op de juiste manier bij de doelgroep binnenkomt en ook blijft hangen. Verras jouw doelgroep met een unieke drone video van jouw evenement of bedrijfspand. Onze gecertificeerde dronepiloot komt graag langs bij jou in Nijmegen om vanuit de lucht beelden te schieten waarmee je er écht tussenuit springt.

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Zelfs in een bruisende stad als Nijmegen kan het ten tijde van een krappe arbeidsmarkt lastig zijn om gekwalificeerd personeel te vinden. Met een wervingsvideo valt jouw wervingscampagne niet alleen extra op, maar kun je tevens op een ludieke manier laten zien waarom jouw organisatie de moeite waard is.

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Ben je ervan overtuigd dat een van de bovenstaande videoproducties perfect aansluit bij jouw onderneming of evenement in Nijmegen, maar ben je nog benieuwd hoe ons werk er in de praktijk uitziet? In deze compilatievideo vind je een greep uit de producties die we de afgelopen jaren mochten maken!

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie starten in Nijmegen?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up