Skip to main content

Videoproductie Den Bosch

In een wereld waarin de video’s en stories steeds sneller op onze tijdlijn voorbij vliegen, kunnen bedrijven haast niet achterblijven op het gebied van videomarketing. Een video vertelt meer dan duizend woorden en zorgt ervoor dat je op een unieke manier tussen de concurrentie uitspringt. Ben je ondernemer in een ondernemers-hotspot als Den Bosch? Ook dan kan videomarketing jouw onderneming naar de top helpen!

De Brabantse hoofdstad is ontzettend populair onder startende ondernemers vanwege de gunstige ligging met de Randstad aan de ene kant en Brainport Eindhoven aan de andere kant. Wie de Bossche binnenstad binnenstapt, waant zich in een historisch decor vol Middeleeuwse gevelpanden, smalle straatjes en prachtige monumenten. Je kunt er tevens heerlijk winkelen en verblijven. Kortom, de regio biedt meer dan genoeg kansen en locaties om een gave videoproductie op te zetten. 

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Ben je ondernemer in Den Bosch en wil je jouw marketing versterken met een op maat gemaakte video? Dan ben je onder andere voor de volgende producties bij ons aan het juiste adres:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Wil je een breed publiek kennis laten maken met jouw onderneming in Den Bosch? Hecht je veel waarde aan storytelling? Of wil je jouw partners en klanten een uniek kijkje achter de schermen geven? Dan is een bedrijfsfilm perfect! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bedrijfsfilm in Den Bosch.

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Organiseer jij binnenkort een evenement in Den Bosch en wil je hier graag een gave aftermovie van maken? Neem dan contact met ons op! Wij verzorgen jouw aftermovie tot in de puntjes. Bedank bijvoorbeeld je gasten voor hun aanwezigheid of deelname aan je event of laat ze op een leuke manier op deze onvergetelijke ervaring terugblikken.

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Den Bosch barst van de evenementen. Hoe blijf jij opvallen tussen alle organisatoren? Met een promotiefilm! Waarom flyers uitdelen en posters ophangen als je met een pakkende video een veel groter publiek voor jouw evenement kunt trekken? Wij verzorgen jouw promotiefilm in Den Bosch van a tot z om zo op een unieke manier de aandacht van jouw doelgroep te trekken.

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Vanuit de lucht ziet alles er een stuk indrukwekkender uit. Of je nu van plan bent om een video van een bedrijfspand, evenement of natuurgebied te maken, écht unieke beelden krijg je pas wanneer je met een drone de lucht ingaat! Onze gecertificeerde drone piloot brengt graag een bezoekje aan jouw bedrijf of evenement om zo samen een de meest unieke video content te creëren.

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Heb je moeite met het vinden van voldoende gekwalificeerd personeel? Je bent niet de enige! In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om er als potentieel werkgever tussenuit te springen. Met een pakkende wervingsvideo kun je een breed publiek in Den Bosch en omstreken bereiken. 

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Ben je ondernemer in Den Bosch of organiseer je binnenkort een gaaf event in of rondom Den Bosch? Til jouw evenement of bedrijf dan naar een hoger niveau met een van onze videoproducties! Benieuwd naar onze specialiteiten? Bekijk dan snel onze compilatievideo om een goed beeld te krijgen van wat wij in onze mars hebben. Enthousiast om samen de handen ineen te slaan?

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie starten in Den Bosch?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up