Fontys Case logo - Pure Minds

“Inspirerende testimonials met alumni”

Fontys is een van de grootste onderwijsinstellingen in het zuiden van het land en biedt verspreid over diverse locaties een breed scala aan HBO opleidingen aan. Een van deze locaties ligt in Venlo, waar de school dankzij haar ligging aan de grens en innovatieve opleidingen een internationaal publiek aantrekt.

De keuze voor een opleiding wordt vaak beïnvloed door de carrièrekansen die de opleiding biedt. Daarom wil Fontys aspirant studenten enthousiast maken en zo goed en boeiend mogelijk voorlichten over de beroepskansen na hun studie. Het marketingteam van Fontys vond video het perfecte medium om dit voor elkaar te krijgen en klopte daarom aan bij Sunny Side Up. Hun wens: 15 video’s waarin diverse alumni vertellen over hun huidige beroep en toekomstplannen.

Laat het mij zien!
https://www.youtube.com/watch?v=hbXVBX146zs

De juiste studiekeuze…

Dankzij enthousiaste testimonials

Diverse video’s voor een internationale doelgroep

Fontys is actief binnen meerdere internationale markten en daarom lag het plan op tafel om per markt video’s te maken die het betreffende publiek aanspreken. Waar kwam dit in de praktijk op neer: we gingen aan de slag met diverse Nederlandstalige, Engelstalige en Duitstalige video’s. 

Het was voor Fontys belangrijk dat het motto “Fontys for Society” als een rode draad door de video zou lopen. Als onderdeel van dit motto zet Fontys zich bijvoorbeeld in voor het behouden van kennis en talent in de regio. Door alumni te interviewen die bij organisaties in de regio geland zijn, wil Fontys in de video’s laten zien dat ook in hun eigen regio genoeg internationale kansen liggen.

Samen met het marketingteam van Fontys bepaalden we hoe de video’s eruit moesten zien, en nadat het script goedgekeurd was, konden we aan de slag met de productie van de video’s.

Fontys gaat de video’s inzetten op verschillende online kanalen om op een boeiende manier de potentiële studenten kennis te laten maken met en te informeren over de beroepsmogelijkheden bij bedrijven in de regio.

Dit wil ik ook!

Testimonial

Promotiefilms

Videomarketing

“Het maken van een planning voor het filmen en monteren van 15 video’s was een uitdaging. Door het goede contact met Fontys en door snel te schakelen, hebben we fijne draaidagen gehad en mag het resultaat er wezen.”

Sanne Lux, projectmanager Sunny Side Up

Ook zo'n gave video laten maken? Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Online telt iedere seconde. Maak een onvergetelijke indruk.

Sunny Side Up logo