Skip to main content

Videoproductie Roermond

Ben je al een tijd op zoek naar extra mogelijkheden om jouw evenement of onderneming in Roermond onder de aandacht te krijgen van het grote publiek? Wat dacht je van een op maat gemaakte videoproductie? Een video vertelt meer dan duizend woorden en zorgt ervoor dat je op een unieke manier tussen de concurrentie uitspringt.

Roermond is een bruisende stad die dankzij haar uitgebreide winkelaanbod een internationaal publiek trekt. Dit maakt de stad niet alleen interessant voor jonge en startende ondernemers met een uniek winkelconcept, maar ook voor een groot aanbod aan gave evenementen. Als ondernemer wil je de kansen die een stad als Roermond je biedt natuurlijk aangrijpen, maar voordat je die vruchten kunt plukken is het belangrijk dat je op de juiste manier bij de juiste doelgroep in beeld komt. Een middel dat hierbij heel goed werkt: een video. Bij Sunny Side Up verzorgen we jouw videoproductie in Roermond van A tot Z.

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Hoewel de mogelijkheden op het gebied van videomarketing vrijwel eindeloos zijn en wij ook veel verschillende soorten video’s kunnen maken, staan we in het bijzonder klaar voor de volgende videoproducties in Roermond:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is meer dan een opvulmiddel voor de homepagina van jouw website. Het is hét perfecte middel om klanten en relaties een kijkje achter de schermen te geven en je doelgroep zowel lokaal als online te bereiken. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bedrijfsfilm in Roermond.

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Organiseer jij binnenkort een evenement in Roermond en wil je hier graag een gave aftermovie voor laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij verzorgen jouw aftermovie in Roermond tot in de puntjes en leveren een gave video op waarmee je jouw bezoekers kunt bedanken en je event voor volgend jaar alvast mee kunt promoten.

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Promoot jij jouw evenement ook nog steeds door flyers uit te delen en posters op te hangen? Waarom probeer je het niet eens met een promotievideo?! Een promotievideo voor jouw evenement op Roermond is multi-inzetbaar en zorgt er bovendien voor dat je op een unieke manier de aandacht trekt. Interesse? Klik dan verder!

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Vanuit de lucht is alles mooier, toch? Met een drone video breng je jouw pand, evenement of onderneming op een unieke manier in beeld. Vanuit de lucht zie je alles net wat anders en komt de grootsheid van een evenement of bedrijfspand net wat beter naar voren. Ook een drone video in Roermond laten maken? Klik dan verder.

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

In een krappe arbeidsmarkt kan het zelfs voor de meest aantrekkelijke werkgevers nog lastig zijn om aan het juiste personeel te komen. Werkzoekenden moeten op de juiste manier geprikkeld en getriggerd worden en wil je dit doeltreffend doen is een wervingsvideo ook voor jouw onderneming in Roermond dé manier.

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Heb je na het doornemen van ons aanbod besloten dat een van onze videoproducties perfect is voor jouw onderneming of marketingdoeleinden? Dan ben je vast benieuwd hoe onze producties eruitzien als ze eenmaal afgewerkt zijn. In deze video komen fragmenten van een paar van onze producties terug. Hebben we je overtuigd?

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie starten in Roermond?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up