Skip to main content

Videoproductie Maastricht

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om boven de concurrentie uit te stijgen door te laten zien dat jouw bedrijf of evenement uniek is. Goede teksten kunnen je hiermee helpen, maar beeld zegt meer dan woorden. Kies daarom voor een maatwerk videoproductie voor jouw onderneming of evenement in Maastricht.

Als provinciehoofdstad én studentenstad is Maastricht een stad met grote ambities. Het innovatieve en tegelijkertijd bourgondische karakter van de stad heeft vele trendy en unieke ondernemers naar de regio Maastricht getrokken. Iedere ondernemer heeft een verhaal dat zijn of haar zaak of organisatie uniek maakt. Wij brengen deze verhalen op een spraakmakende manier in beeld en helpen je zo met het aanspreken en activeren van jouw beoogde doelgroep.

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Ben je ondernemer in Maastricht en wil je jouw marketing arsenaal aanvullen met een op maat gemaakte video? Dan kun je onder andere voor deze producties bij ons terecht:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Of je het nu gebruikt om je website aantrekkelijker te maken of om mee te adverteren; met een bedrijfsfilm zorg je er altijd voor dat je jouw onderneming in Maastricht op een unieke manier op de kaart zet! Benieuwd wat het voor jouw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Aan gave evenementen geen gebrek in Maastricht! Organiseer jij een van deze evenementen en wil je hier een gave aftermovie voor laten maken? Dan ben je bij Sunny Side Up aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Promoot jij jouw evenement of nieuwe product nog steeds door te flyeren of posters op te hangen? Pak groots uit en zet een op maat gemaakte promotiefilm in! Maastricht is dé hotspot voor studenten en hoe bereik je deze doelgroep beter dan online met een gave promotiefilm?

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Soms is het lastig om een object of onderwerp vanaf de grond op een waardige manier in beeld te brengen. De oplossing: ga de lucht in! De mooie omgeving van Maastricht loont zich perfect voor een dronevideo en door dergelijke unieke luchtbeelden toe te voegen aan jouw contentmix, spring je er gegarandeerd tussenuit.

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Heb je er moeite mee om voldoende of het juiste personeel te vinden voor jouw organisatie? Je bent niet de enige. Door de krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om er als potentieel werkgever tussenuit te springen. Met een wervingsvideo bereik je een breed publiek in Maastricht.

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Ben jij ondernemer in Maastricht of organiseer je binnenkort een gaaf evenement in of rondom Maastricht? Til jouw bedrijf of event dan naar het volgende niveau met een van onze videoproducties! Wil je zien wat we zoal kunnen? Bekijk dan eens deze compilatievideo voor een greep uit ons portfolio. Hebben we je aandacht?

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie maken in Maastricht?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up