Skip to main content

Videoproductie Sittard-Geleen

De inzet van video als marketingmiddel was nog nooit zo populair als nu. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden en als ondernemer wil je er natuurlijk alles aan doen om het unieke karakter van jouw evenement of zaak op een knallende manier aan de man te brengen. Hoe je dit doet? Door ook in Sittard-Geleen voor een maatwerk videoproductie te kiezen.

Ingesloten tussen België en Duitsland heeft de gemeente Sittard-Geleen zich de laatste jaren ontwikkeld tot dé plek waar kennis en innovativiteit op internationaal niveau samenkomen. De bloei die hieruit volgde heeft de regio aantrekkelijk gemaakt voor veel ondernemers en waar veel (jonge) mensen zijn, volgt vanzelf een bloeiend uitgaansleven. De regio biedt meer dan genoeg kansen en locaties om een gave videoproductie op te zetten voor jouw onderneming.

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Wil je de aanwezigheid van jouw organisatie of evenement versterken in de regio Sittard-Geleen? Dan kun je bij ons onder andere kiezen voor een van de volgende videoproducties.

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Sittard-Geleen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot ware kennis hub waar veel ondernemingen in de medische en chemische sector hun thuisbasis gevonden hebben. Hoe maak je het verhaal van dergelijke ondernemingen toegankelijk voor een breed publiek? Met een bedrijfsfilm. Neem contact op of klik verder voor meer informatie.

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Het Oktoberfeest in Sittard en Mama’s Pride in Geleen zijn slechts twee voorbeelden van de vele evenementen die er jaarlijks in de Gemeente Sittard-Geleen plaatsvinden. Organiseer jij een van deze evenementen en wil je gegarandeerd zijn van een vette herinnering? Kies dan voor een aftermovie!

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

In een gemeente waar evenementen geen zeldzaamheid zijn en steeds meer trendy en jonge ondernemers hun thuishaven vinden, moet je aan de bak om met jouw promotiemiddelen op te vallen. Door te kiezen voor een promotiefilm heb je al-tijd een streepje voor op je concullega’s in Sittard-Geleen.

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Of je nu van plan bent om een pand te filmen of een evenement in beeld wilt brengen; vanaf de grond filmen is leuk, maar écht unieke beelden krijg je pas wanneer je de lucht in gaat! Onze gecertificeerde drone piloot komt graag langs in Sittard-Geleen om jouw bedrijf of evenement in een drone video vast te leggen.

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Wanneer er sprake is van krapte op de arbeidsmarkt kan het een hele klus zijn om aan voldoende en het juiste personeel te komen. Het banenaanbod is reuze, dus het is belangrijk dat jouw vacature er tussenuit springt. Hoe je hier in Sittard-Geleen voor zorgt? Met een wervingsvideo.

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Ben je er van overtuigd dat een van de bovenstaande videoproducties jouw onderneming of event in Sittard-Geleen naar een volgend niveau kunnen helpen, maar ben je nog benieuwd hoe ons werk er in de praktijk uitziet? In deze compilatievideo vind je een greep uit de producties die we de afgelopen jaren mochten maken!

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie starten in Sittard-Geleen?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up