Skip to main content

Videoproductie Heerlen

Als ondernemer wil je dat jouw onderneming er tussenuit springt. Een op maat gemaakte video loont zich hier perfect voor en wanneer je kiest voor een videoproductie in Heerlen weet je zeker dat je creativiteit en innovatie uitstraalt.

Heerlen leeft! De stad zit al jaren in de lift en is uitgegroeid tot een paradijs voor unieke ondernemingen. Kennis, cultuur en ondernemerschap komen perfect samen in Heerlen en dankzij haar ligging in het hart van de Euregio trekt de stad bovendien een internationaal publiek. De unieke uitstraling van de stad en de vele gave evenementen vormen de perfecte filmset voor een succesvolle videoproductie voor jouw onderneming. Heerlen is tevens onze thuishaven en daar zijn we maar al te trots op!

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Ben je van plan om een video te laten maken voor jouw onderneming of organisatie in Heerlen? Wij verzorgen onder andere de volgende videoproducties:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Wil je een breed publiek kennis laten maken met jouw onderneming in Heerlen? Of wil je jouw partners en klanten een kijkje achter de schermen geven? Dan is een bedrijfsfilm perfect! Neem contact met ons op voor een bedrijfsfilm in Heerlen.

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Heerlen en omgeving staan bekend om de vele gave evenementen die je er het hele jaar door kunt bezoeken. Organiseer jij een van deze evenementen en lijkt het je gaaf om deze op beeld vast te leggen? Neem dan contact op voor een aftermovie in Heerlen.

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Het laten maken van een aftermovie voor een evenement is leuk, maar voordat het zover is moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat er mensen op afkomen. Met een promotiefilm trek je aandacht én bezoekers. Interesse? Wij verzorgen jouw promotiefilm in Heerlen van a tot z.

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Wanneer je video wilt maken voor een groot project, gebouw of evenement is het vaak lastig om de daadwerkelijke schaal vanaf de grond goed in beeld te brengen. Een drone video biedt ook in Heerlen de oplossing en levert je unieke beelden op! Meer weten? Klik dan verder

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Het juiste personeel vinden kan een echte uitdaging zijn, al helemaal wanneer er sprake is van een krappe arbeidsmarkt. Hoe zorg je er op een unieke manier voor dat je in beeld komt bij kandidaten? Met een unieke wervingsvideo voor jouw Heerlense onderneming!

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Klinkt een van de bovenstaande videoproducties als een goede optie voor jouw onderneming of evenement in Heerlen? Dan wil je waarschijnlijk ook zien wat we zoals in onze mars hebben! In deze video zie je enkele van onze gaafste producties terug. Lijkt het je wat?

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie starten in Heerlen?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up