JouwWeb

“Klanten aan het woord in een testimonial”

JouwWeb is al jarenlang dé onmisbare partner voor vele ondernemers. Zij helpen namelijk meer dan 120.000 ondernemers met het realiseren van een sterke online aanwezigheid in de vorm van een website, webshop of webmail.
Misschien gebruik jij JouwWeb zelf ook voor het maken van jouw website, dan ben je natuurlijk wel gewend aan hun klantgerichte en innoverende aanpak. Niet iedereen is dit echter en daarom gebruikt JouwWeb al een geruime tijd testimonial video’s waarin hun klanten vertellen waarom ze JouwWeb gebruiken en tevreden zijn met JouwWeb. Laat dat maar over aan Sunny Side Up!

Laat het mij zien!
https://www.youtube.com/watch?v=NO6N2a740ic

Nieuwe gebruikers voorstellen……

Met pakkende testimonials

“De samenwerking met Sunny Side Up was zeer prettig. De video die ze opleverde was van goede kwaliteit en was ook nog eens binnen no-time klaar. Sunny Side Up is een echte aanrader als je op zoek bent naar een productiebedrijf om mee samen te werken!”

Wouter Manders, Content Creator bij JouwWeb

Online aanwezigheid versterken met video

Tevreden gebruikers zijn de beste verkopers. JouwWeb snapt dit maar al te goed en zet daarom testimonials in om potentiële nieuwe gebruikers aan te spreken. De testimonials die ze op dat moment gebruikten waren echter gedateerd en mochten korter en pakkender. Via een zoekopdracht in Google kwamen ze bij Sunny Side Up terecht en wij gaan maar al te graag aan de slag met testimonials!

Het traject startte met een videocall waarin ons team kennis maakte met Wouter, de content creator van JouwWeb.Tijdens deze call hebben we enkele voorbeeld testimonials bekeken en hebben we de specifieke wensen van JouwWeb besproken. Dankzij deze call wisten we precies wat JouwWeb van ons verwachtte, zodat we de video precies aan hun wensen konden laten voldoen.

Op basis van de input van de meeting hebben wij het video script voorbereid. JouwWeb zorgde voor het tekstuele script, zodat wij precies wisten welke vragen we aan de geïnterviewden moesten stellen.
Na het filmen is ons team aan de slag gegaan met het editen van de video en nadat JouwWeb de video had goedgekeurd konden we hem kant-en-klaar opleveren.

JouwWeb gaat de video onder andere inzetten voor hun e-mailmarketing, social media kanalen en voor plaatsing op YouTube.

Dit wil ik ook!

Testimonial

Script

Short Video

“Middels een duidelijke briefing wisten wij precies wat we moesten doen en hebben we samen met Wouter van JouwWeb op een hele snelle manier een goede video kunnen opleveren.”

Sonny Sieben, projectmanager Sunny Side Up

Ook zo'n gave video laten maken? Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Online telt iedere seconde. Maak een onvergetelijke indruk.

Sunny Side Up logo