Skip to main content

Over ons

Hi! Wij zijn Sunny Side Up.

Wij spreken uit ervaring. Sunny Side Up is ontstaan toen online marketeers en videomakers hun krachten bundelden. Onze gezamenlijke ervaring leerde ons dat content dé variabele is die voor online succes zorgt.  Daarbij zien we dat de grootste successen in het bijzonder worden geboekt wanneer de content aansluit op de doelgroep en het medium. Een goed product is niet meer genoeg. Mensen willen meer, ze willen voelen dat jouw product beter bij hen past dan het product van de concurrent. Een goede combinatie van beeld en geluid zorgt voor een emotionele band met je doelgroep. Wij weten welke content online werkt. En nu willen we jou helpen bij het maken van precies die content. Daarom startten wij Sunny Side Up.

Sonny in strategiesessie

Wij spreken uit ervaring. Sunny Side Up is ontstaan door de ervaringen die we hebben opgedaan bij Pure Minds, ons online marketing bureau. Hier hebben wij geleerd dat content dé variabele is die voor online succes zorgt. Bij Pure Minds generen wij sinds 2012 miljoenen extra euro’s omzet voor onze klanten door het inzetten van slimme, online campagnes. Daar zien we dat de grootste successen worden geboekt wanneer de content aansluit bij de doelgroep en het medium. Een goed product is niet meer genoeg. Mensen willen meer, ze willen voelen dat jou product beter bij hen past dan het product van de concurrent. Een goede combinatie van beeld en geluid zorgt voor een emotionele band met je doelgroep. Wij weten welke content online werkt. En nu willen we jou helpen bij het maken van precies die content. Daarom startten wij Sunny Side Up.

Levi filmen

Wat doet Sunny Side Up?

Wij zijn een videomarketing bureau en helpen jou aan de juiste videocontent. Door goed te luisteren en samen in gesprek te gaan leren wij je organisatie kennen en zetten we samen een passende videomarketing strategie op. Die strategie is de ruggengraat van het project en de sleutel tot succes. Zo bepalen we ook de content die het beste bij jouw bedrijf past. Dit kan in de vorm van diverse video’s. Van bedrijfsfilm tot drone video en  wervingsvideo.

 

Ook heel belangrijk is dat we jouw video’s in het juiste formaat monteren en als ‘snackable content’ opleveren voor het juist medium. Als organische post, of als advertentie. Lees hier meer over videomarketing.

Kortom:

 • Video zorgt voor vertrouwen en creëert een emotionele band.
 • Een video stimuleert verkeer en verkopen.
 • Wij zijn proactief en denken mee.
 • Van videomarketing strategie en de beste content tot de plaatsing van de video.
 • Alle expertise onder één dak.
 • Wij wéten wat online werkt.

Bright stories

Sunny side up, omdat we liefhebbers zijn van positieve verhalen en onze relaties graag vanuit hun ‘bright side’ laten zien. Positiviteit is namelijk een keuze! Een motto waar onze oprichter Sonny volledig achter staat!

Wat doet Sunny Side Up?

Wij zijn een social video agency en helpen onze opdrachtgevers aan de juiste (social) content. Door goed te luisteren en samen in gesprek te gaan leren wij je organisatie kennen en zetten we samen een passende videomarketing strategie op. Die strategie is de ruggengraat van het project en de sleutel tot succes. Zo bepalen we ook de content die het beste bij jouw bedrijf past. Dit kan in de vorm van diverse video’s. Van bedrijfsfilm tot animatie en van drone video tot wervingsvideo.

Ook heel belangrijker is dat we deze video’s in het juiste formaat knippen / monteren en als ‘snackable content’ opleveren voor het juist medium. Als organische post, of als advertentie.

Wil je die advertentie dan ook nog eens aan de juiste doelgroep tonen dan helpen de getalenteerde online marketeers van Pure Minds je graag verder! In ons vind je dus een professioneel video productie bedrijf en video advertising bedrijf in één!

Kortom:

 • Video zorgt voor vertrouwen en creëert een emotionele band.
 • Een video stimuleert verkeer en verkopen.
 • Wij zijn proactief en denken mee.
 • Van videomarketing strategie en de beste content tot de plaatsing van de video.
 • Alle expertise onder één dak.
 • Wij wéten wat online werkt.

Zo, genoeg over onszelf gepraat.

Wat zeggen onze klanten?

4.8
Gebaseerd op 11 recensies
De samenwerking is in 1 woord Top!! Jonge en dynamische medewerkers die een andere kijk op marketing verzorgen. Meedenken, inleven en vertalen wat de klant vraagt. Dank jullie wel voor de hele fijne samenwerking voor dit project, we komen zeker binnenkort terug bij jullie!
Fijne samenwerking. Maken mooie en professionele video's! Goede kwaliteit en snel geleverd.
Samenwerken met Sunny side up en Pureminds is een feestje. Hun kennis en kunde in combi met moderne techniek en hele aardige mensen leiden tot gegarandeerde topresultaten. Ook goed dat jullie ons beter willen maken en dingen leren uit jullie vak ! #Aanrader #tipvandedag
In een korte tijd hebben de mensen van Sunny een professionele en indrukwekkende aftermovie gemaakt van ons driedaags event. Het is fijn samenwerken met deze jonge en enthousiaste, maar bovenal heel kundige en flexibele mensen. Conform gemaakte afspraken en uitstekend camerawerk. Een aanrader.
Sunny Side Up heeft in zeer korte tijd voor ons een geanimeerde bedrijfsvideo opgeleverd waar wij erg tevreden over zijn. Snelle service en goede kwaliteit.
Sunny Side Up heeft afgelopen december een promovideo gemaakt van onze kerstbomen drive-thru. Ze hebben geweldige content geleverd. Binnen 3 dagen was onze promovideo klaar! Ze hebben een geheel eigen stijl van werken en filmen en dat is voor ons reden om ook in de toekomst met ze te blijven werken.
Het was een super fijne ervaring om kennis te maken met de diensten van Sunny Side UP. Ze dachten goed mee in het proces, komen afspraken na en wij zijn positief verrast met het opgeleverde eindresultaat.
Heldere begeleiding, sturing en opbouw van het geheel! Prettig in samenwerking.
Bedrijfsvideo is supermooi geworden! Bedankt!
Het is goed samenwerken met het team van Sunny Side Up. Creatieve meedenkers die van aanpakken weten. Voor ons de perfecte match. Een waardevolle partner in het creëeren van aansprekende en originele online content voor onze opdrachtgevers.
js_loader

Wij weten wat werkt.