Skip to main content

Drone video laten maken

Met een drone video kun je waanzinnig mooie beelden schieten die jou duidelijk onderscheiden. Je pakt met een drone film direct de aandacht van je doelgroep en je geeft de kijker een sfeerimpressie vanuit een andere hoek van jouw bedrijf of event. Letterlijk én figuurlijk.

Het filmen met drones biedt mogelijkheden die met een camera of met een helikopter niet mogelijk zijn. Echter, de laatste jaren is de wetgeving omtrent drones sterk aangescherpt. Daarnaast is het nog niet zo makkelijk om een goede drone video te schieten. Wij bij Sunny Side Up hebben de certificering, de expertise en de handigheid om met een drone de mooiste video voor jouw bedrijf te maken. Wij hebben alles onder één dak; van concept tot planning en van het eindresultaat tot de verspreiding.

Of je nu dronebeelden wil verwerken in de aftermovie van het evenement dat je organiseert, of dronebeelden in je bedrijfsvideo wil laten zien: Sunny Side Up is dé specialist voor jouw drone video!

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken
https://www.youtube.com/watch?v=Yuga25Md54Q

Voorbeelden van…

Dronevideo’s

Plan van aanpak dronevideo laten maken

Bij Sunny Side Up weten we als geen ander hoe we jouw video van A tot Z moeten produceren. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Klik dan snel verder.

Onze aanpak

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Drone video laten maken?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Veelgestelde vragen over drone video’s:

Wat is een drone video?

Een drone video is een video waarin een bepaald onderwerp met een drone gefilmd wordt. Met een drone is het mogelijk om beelden schieten die met een camera of helikopter niet mogelijk zijn. Het eindresultaat? Waanzinnige beelden die een video echt onderscheidend maken. De kijker krijgt op deze manier een perfecte een sfeerimpressie van een bedrijf, evenement of gelegenheid.

Welke soorten drone video's zijn er?

Er bestaan verschillende soorten drone video’s met ieder zijn eigen stijl en mogelijkheden. Om een beter beeld te schetsen van de diverse mogelijkheden staat hieronder een kleine uitleg. Het grote verschil tussen de twee drones is het beeld dat wordt opgenomen.

 • Cinematic drone film.
  Deze drone blijft gedurende de vlucht in dezelfde positie. Stabiel en strak op de horizon gericht. Deze drone is ideaal om rustige beelden te maken.
 • POV (Point Of View) drone film // FPV (First Person View) drone film
  Deze drones zijn gemaakt om races en obstakelparcours te vliegen. Deze drones zijn dus zeer klein, extreem snel en wendbaar. Als de skills van de piloot het toelaten kunnen deze drones door ontzettend kleine gaatjes en obstakels vliegen. Deze drones worden pas sinds twee jaar gebruikt voor video opnames.

Deze omschrijvingen zeggen natuurlijk niet iedereen evenveel en het zelfstandig besluiten welke soort drone geschikt is voor een video is voor de leek een hele uitdaging. Geen zorgen, de drone professionals van Sunny Side Up staan klaar om te helpen bij het maken van een goede keuze die aansluiten op bestaande bedrijfsuitingen. Plan vrijblijvend een kennismaking.

Waarom een drone video laten maken?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Met een drone video krijgt de kijker een unieke sfeerimpressie onder ogen. Op een unieke manier maken zij kennis met een bedrijf of evenement. Daarnaast trekt een drone video direct de aandacht van de kijker.

Wat zijn de voordelen van een dronevideo laten maken?

Het maken van een drone video heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen zijn onder andere:

 • Een drone video valt op en trekt aandacht.
 • Drone video’s zijn goedkoper dan films vanuit een helikopter of vliegtuig
 • Een drone video bevat spectaculaire beelden waarmee een bedrijf te onderscheiden is van andere bedrijven.

Wat kost een drone video laten maken?

Dit is een hele logische vraag, maar direct ook een ontzettend moeilijke vraag om direct te beantwoorden. Na een kennismakingsgesprek is hier een duidelijk antwoord op te geven, omdat de verschillende wensen en behoeften dan in kaart gebracht zijn.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid arbeidsuren die in een drone video gaan zitten. Deze zijn afhankelijk van de complexiteit en de lengte van de drone video.

Het kostenplaatje weten? Neem vrijblijvend contact met op voor een kennismaking. Daarna ontvang je een vrijblijvende prijsopgave zonder verborgen kosten. Ook ontvang je een concept zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een drone video?

Een veel gestelde vraag is hoe snel een drone video op te leveren is. Dit hangt af van een aantal zaken:

 • Lengte van de drone video
 • Complexiteit van de drone video
 • Snelheid van communicatie

Bij een gemiddelde drone video duurt het hele proces gemiddeld een paar weken. Hoe sneller er echter geschakeld kan worden, hoe sneller de drone video natuurlijk op te leveren is.

Waarom kiezen voor Sunny Side Up?

Sunny Side Up weet wat werkt. Via ons online marketing bureau Pure Minds hebben we geleerd dat goede content dé factor is die voor online succes zorgt. Sinds 2012 helpen we onze klanten al met het opzetten van online campagnes die perfect aansluiten bij hun doelgroep en het gekozen medium. Wij zorgen voor de perfecte combinatie van beeld en geluid.

Sunny Side Up: het bureau voor jouw nieuwste drone video

Wij zijn niet zomaar een drone video bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. En dat is niet alles. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle expertises van Sunny Side Up