Skip to main content

Videoproductie Eindhoven

In een stad die barst van de studenten en ondernemers wil je er natuurlijk alles aan doen om zoveel mogelijk op te vallen met jouw bedrijf of evenement. De juiste doelgroep aanspreken met een pakkende video? Sunny Side Up komt graag naar Eindhoven om jouw videoproductie van a tot z te verzorgen!

Eindhoven is dé kennis hotspot van het land en trekt daarmee niet alleen veel studenten en young professionals aan, maar ook een gevarieerde mix aan vooruitstrevende ondernemingen. Mede hierdoor heeft de stad zich ontwikkeld tot een walhalla voor iedereen die houdt van gezellige evenementen en iedereen die zich interesseert in techniek en innovatie. Ben jij werkzaam voor of eigenaar van een van deze evenementen of organisaties en ben je op zoek naar een middel waarmee jullie éxtra in de spotlight kunnen komen in Eindhoven en omstreken? Probeer een videoproductie!

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Wil je de (online) aanwezigheid van je onderneming of evenement in Eindhoven versterken met een video? Bij Sunny Side Up kunnen we je onder andere helpen met de volgende soorten videoproducties:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Alle ins en outs van jouw onderneming delen met jouw beoogde doelgroep in de regio Eindhoven? Kies voor een bedrijfsfilm! In een bedrijfsfilm leg je de kern én sfeer van je onderneming op een unieke wijze vast en geef je als het ware een kijkje in jullie keuken. Klinkt goed? Neem dan vrijblijvend contact op of lees verder!

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit

Vanaf: €500,-

Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Eindhoven staat bekend om de vele gave evenementen die in en rondom de stad plaatsvinden. Organiseer jij een van deze evenementen en wil je hier een gave aftermovie voor laten maken? Sunny Side Up staat voor je klaar! Klik snel verder en lees meer over de mogelijkheden voor een aftermovie.

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool

Vanaf: €800,-

Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Voordat jouw evenement in volle glorie los kan barsten moet jouw doelgroep wel weten dat het evenement er überhaupt aan zit te komen. Promoten aan de hand van posters en flyers is leuk, maar een écht goede promotiecampagne bevat natuurlijk ook een promotievideo. Wil je een promotiefilm inzetten in Eindhoven? Wij komen hem graag voor je maken.

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over

Vanaf: €500,-

Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Vanuit de lucht is alles mooier, toch? Wil je jouw digitale content database uitbreiden met een gave drone video van jouw evenement of bedrijfspand? Dan staan wij voor je klaar! Onze gecertificeerde dronepiloot komt met veel enthousiasme langs in Eindhoven om vanuit de lucht beelden te schieten waarmee je er écht tussenuit springt.

 • Val op en trek aandacht!
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten

Vanaf: €400,-

Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Zelfs in een bruisende hotspot als Eindhoven kan het ten tijde van een krappe arbeidsmarkt lastig zijn om aan de juiste kennis en kunde te komen om beoogde organisatiedoelen te behalen. Met een wervingsvideo valt jouw wervingscampagne éxtra op en laat je op een ludieke manier zien waarom jouw organisatie de moeite waard is.

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s

Vanaf: €500,-

Lees meer over een wervingsvideo

Onze Producties

Zie je het wel zitten om een videoproductie te laten maken voor jouw onderneming of evenement in Eindhoven? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar eerdere producties die we mochten maken. Bekijk snel onze compilatievideo en dompel je onder in de producties van Sunny Side Up.

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Een videoproductie starten in Eindhoven?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Sunny Side Up: het bureau voor jouw videoproducties

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. En dat is niet alles. Wij zijn een dochteronderneming van Pure Minds. Met het verspreiden van je nieuwste drone video hebben wij dan ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up