“Een inspirerend driedaags congres”

De NVvP zet zich als vereniging in voor het bevorderen van de psychiatrie in de breedste zin. Als onderdeel hiervan organiseert ze jaarlijks een voorjaarscongres, waarin psychiaters uit het hele land drie dagen lang samenkomen om elkaar te informeren en vooral inspireren. Tijdens dit evenement kunnen de leden diverse workshops, groepssessies en lezingen bijwonen. Daarnaast zijn er volop kansen om te netwerken en contacten te leggen met vakgenoten.

Laat het mij zien!
https://www.youtube.com/watch?v=tUjOCsq67Nw

Het inspirerende…

NVvP voorjaarscongres

“In een korte tijd hebben de mensen van Sunny Side Up een professionele en indrukwekkende aftermovie gemaakt van ons driedaags event. Het is fijn samenwerken met deze jonge en enthousiaste, maar bovenal heel kundige en flexibele mensen.”

Hoeman Pahlavan Bagheri – Congresmanager Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

Een koninklijk congres in Maastricht.

De NVvP wilde graag een aftermovie laten maken van het driedaags voorjaarscongres en klopte daarvoor aan bij Sunny Side Up. De belangrijkste wens was dat de sfeer die tijdens het congres leefde goed in beeld kwam, met het feest op dag twee als knallende sfeermaker. Extra bijzonder dit jaar was de opening, die verzorgd werd door koningin Maxima.

Tijdens het congres werden er naast de lezingen en workshops ook enkele prijzen uitgereikt. De organisatie wilde de prijswinnaars graag in de aftermovie aan het woord laten. Deze wens hebben we in vervulling kunnen laten gaan door sfeerbeelden af te wisselen met interviews.

Wat dit project een extra uitdaging maakte, was de wens om de aftermovie als afsluiter van het congres aan de bezoekers te vertonen. Om dit te realiseren, was een strakke planning nodig.

Om de juiste elementen in beeld te kunnen brengen en op het juiste moment op de juiste plek te kunnen zijn, hebben we vooraf samen het event doorlopen en alle belangrijke momenten genoteerd. Door een lijst samen te stellen met must haves en nice to haves konden we een schema inrichten waarmee we het congres van A tot Z in beeld konden brengen.

Door het maken van duidelijke afspraken en een strakke planning hebben we binnen drie dagen een aftermovie kunnen realiseren die met succes ontvangen werd tijdens de afsluiting van het congres.

Dit wil ik ook!

Aftermovie

Interviews

Snippets

“Dankzij de goede en snelle communicatie met Hilke en Hoeman van de NVvP, hebben we met een strak schema kunnen knallen. Met een scherpe blik en goede focus, hebben we dan ook binnen no-time een mooie aftermovie kunnen maken. Hieruit blijkt dan ook weer hoe belangrijk goede communicatie en flexibiliteit zijn.”

Sanne Lux, projectmanager Sunny Side Up

Ook zo'n gave video laten maken? Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Online telt iedere seconde. Maak een onvergetelijke indruk.

Sunny Side Up logo