Skip to main content

Videoproductie Limburg

Limburg is een provincie met internationale allure. Ingesloten tussen Duitsland en België is het Limburgse landschap de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé thuishaven van bedrijven en evenementen die hun ogen niet alleen op Nederland, maar ook op het buitenland gericht hebben. Hoe kun jij je als ondernemer onderscheiden in deze sterk aantrekkende markt? Met in het oog springende videoproducties!

Sunny Side Up maakt content die werkt en ondersteunt je in jouw lokale, nationale en zelfs internationale ambities. Van bedrijfsvideo in Limburg tot aftermovie of animatie; onze videospecialisten vertalen jouw idee naar een knallende video.

Laten we de mogelijkheden bespreken!

Op zoek naar een videograaf in Limburg?

De videospecialisten van Sunny Side Up staan altijd en overal klaar om jouw op maat gemaakte videocontent te produceren!

Videoproductie Heerlen

Videoproductie Heerlen

Gelegen in het hart van de Euregio is Heerlen een van de meest vooruitstrevende steden van Limburg. Samen met de buurgemeenten uit de regio Parkstad zit Heerlen al een aantal jaren in de lift, waardoor steeds meer internationale bedrijven hun weg weten te vinden naar de voormalige mijnstreek. Heerlen ademt creativiteit en innovativiteit en Sunny Side Up helpt je graag om deze elementen in een videoproductie in Heerlen in beeld te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een pakkende bedrijfsfilm, of een productvideo.

Samen sparren in Heerlen?

Videoproductie Maastricht

De bourgondische Limburgse provinciehoofdstad staat bekend als dé stad waar je tijdens een bezoek aan Limburg geweest moet zijn. De vele winkels, horecazaken en de universiteit maken Maastricht een stad waar zowel jong als oud goed kunnen vertoeven én waar innovatie voorop staat. Sunny Side Up brengt deze kenmerken perfect in beeld en zet ze om in een unieke videoproductie in Maastricht waarmee je jouw Maastrichtse onderneming of evenement geheel in eigen stijl op de kaart zet.

Samen sparren in Maastricht?
Videoproducent Maastricht
Videoproductie Limburg - Sittard

Videoproductie Sittard-Geleen

In de gemeente Sittard-Geleen vind je niet alleen tal van gave internationale bedrijven, je loopt er ook tegen de gaafste start-ups en evenementen aan. Grenzend aan zowel België als Duitsland trekt de gemeente veel internationale bezoekers. Dit maakt het natuurlijk éxtra interessant om je onderneming of event ook in deze gebieden te promoten met een op maat gemaakte video. Van een bedrijfsfilm in de historische Sittardse binnenstad tot een promotiefilm in het multifunctionele Retailpark; Sunny Side Up staat in de startblokken voor alle videoproducties in Sittard.

Samen sparren in Sittard-Geleen?

Videoproductie Roermond

Dankzij de ligging dicht bij de Duitse grens en de internationaal bekende Designer Outlet wordt Roermond al jarenlang druk bezocht door een internationaal publiek. Heb jij met jouw zaak of evenement ook Roermond weten te vinden en wil je jouw doelgroep ook hier bereiken met de gaafste infomercials? Of wil je graag laten zien hoe tevreden je klanten zijn met jouw product of dienst door middel van een testimonial? Sunny Side Up helpt je graag met het maken van de meest aansprekende videoproducties in Roermond!

Samen sparren in Roermond?
Videobureau Roermond
Videoproductie Limburg - Venlo

Videoproductie Venlo

In het Stedje van lol en plezeer is altijd wat te beleven! Dankzij haar ligging aan de Duitse grens trekt Venlo een uiteenlopend publiek aan. De vele leuke evenementen en internationale bedrijven die in en rondom Venlo gelegen zijn, maken de stad een interessante plek voor een uiteenlopend publiek. Of je nu op zoek bent naar een Limburgse videograaf die je helpt met het maken van een commercial of een gave dronevideo: wij weten jouw doelgroep altijd op de juiste manier te bereiken met een videoproductie in Venlo.

Samen sparren in Venlo?

Welke soorten video’s kunnen wij voor je maken?

Van deze soorten videoproducties worden wij éxtra enthousiast!

Bedrijfsfilm / Brand Movie

Wil je met jouw bedrijf opvallen bij je beoogde doelgroep? Of wil je op een unieke manier laten zien hoe het er in jouw onderneming aan toe gaat? Kies dan voor een bedrijfsfilm! Sunny Side Up is dé specialist in bedrijfsfilms in Limburg en we komen dan ook graag bij je langs om een op maat gemaakte bedrijfsfilm of brandmovie te produceren.

Lees hier meer over bedrijfsfilms
Bedrijfsfilm laten maken
Aftermovie laten maken

Aftermovie

In Limburg kennen we tal van gave evenementen. In ieder seizoen is er ergens wel wat te beleven, met als hoogtepunt natuurlijk de vele muziekfestivals tijdens het festivalseizoen. Organiseer jij een van deze evenementen en wil je er een te gekke aftermovie in Limburg laten maken? Bij Sunny Side Up staan we klaar om voor je aan de slag te gaan.

Lees meer over aftermovies

Animatie

Vaak zijn ondernemers zoekende naar manieren waarop ze lastige materie op een duidelijke en heldere manier kunnen uitleggen. Tekstueel uitleg geven is vaak lastig door het gebruik  van vaktermen en niet alle processen zijn even duidelijk op beeld vast te leggen. Wat werkt wel? Een animatie! Met een animatie is alles mogelijk en wij gaan graag aan de slag met al jouw animaties in Limburg.

Lees meer over animaties
Animatie laten maken
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Als je wilt dat er bezoekers op je evenement afkomen moet je er natuurlijk voor zorgen dat je doelgroep op de hoogte is van wat er komen gaat. Je kunt natuurlijk beginnen met het ophangen van posters of het uitdelen van flyers, maar échte successen boek je door te adverteren met een op maat gemaakte promotiefilm. Sunny Side Up is hét bureau voor promotiefilms in Limburg en staat voor je klaar.

Lees meer over promotiefilms

Dronevideo

Vanuit de lucht is alles mooier, toch? Dat is precies waarom drone videos het zo goed doen. Of je ze nu alleenstaand inzet, of meeneemt in een bedrijfsvideo of aftermovie: een drone video werkt (bijna) altijd! Ben je op zoek naar een gecertificeerde dronepiloot die een dronevideo in Limburg kan maken? Wij stijgen graag voor je op.

Lees meer over drone video's
Drone video laten maken

Wat kost het maken van een videoproductie in Limburg?

Wij snappen heel goed dat je met deze vraag zit maar het is een ontzettend moeilijke vraag om nu direct te beantwoorden. Na ons kennismakingsgesprek kunnen we hier een duidelijk antwoord op geven omdat we dan verschillende wensen en behoeften in kaart hebben kunnen brengen.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid arbeidsuren die in een video gaan zitten. Dit is vervolgens afhankelijk van de complexiteit en de lengte van de video.

Deze video’s mochten we al produceren!

Ben je benieuwd naar enkele voorbeelden van video’s die we al mochten maken? Hier vind je een greep uit ons portfolio:

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Hebben we je aandacht?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up logo

Sunny Side Up: het videoproductie bureau in Limburg

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf in Limburg. Nee wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard video. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. En dat is niet alles. Wij zijn een dochteronderneming van Pure Minds. Met het verspreiden van je nieuwste product hebben wij dan ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

  • Wij zijn proactief en denken mee
  • Gratis advies en kennismakingsgesprek
  • Een vaste prijs zonder verrassingen
  • Alles onder één dak
  • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid