Zonnepanelen parkstad logo

Zonnepanelen Parkstad, de specialist in Limburg

Zonnepanelen Parkstad is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor het opwekken van energie en warmte, zoals zonnepanelen, infrarood verwarming en zonneboilers. Sinds 2008 is Zonnepanelen Parkstad een succesvolle lokale leverancier en installateur van zonnepanelen in Limburg. Ze wil haar klanten op het hoogste niveau bedienen en kwalitatieve zonnepaneelinstallaties leveren die als energiedrager voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Zonnepanelen Parkstad werkt zowel aan grotere zakelijke projecten als aan kleine particuliere projecten.

Laat het mij zien!

De onderscheidende kracht van video

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het verduurzamen van hun woning en een duurzame oplossing voor de toekomst. Omdat Zonnepanelen Parkstad zich nóg sterker bij haar doelgroep wilde profileren besloten ze een nieuwe website te laten bouwen. Wat ze nodig hadden om de website af te maken? Een te gekke bedrijfsvideo! Met deze video wil zonnepanelen parkstad laten zien en horen dat ze de lokale partner is waar maatwerk en persoonlijk advies voorop staat. Naast de website wordt deze video ook gebruikt in Google advertenties.

De doelgroep voor deze video is de particuliere woningeigenaar in Zuid-Limburg. In het bijzonder wil Zonnepanelen Parkstad zich met deze video richten op iedereen die op zoek is naar een lokale partner voor het verduurzamen van hun huis en een persoonlijke aanpak zeer waardeert. In de video vertelt een van de adviseurs van Zonnepanelen Parkstad dan ook waar het bedrijf voor staat, hoe het aanschaftraject van zonnepanelen eruit ziet en wat je nog meer kunt verwachten als je besluit om te kiezen voor Zonnepanelen Parkstad.

Wat we gebruikt hebben voor het beste resultaat

Interview

Sfeerimpressie

Dronebeelden

Online telt iedere seconde. Maak een onvergetelijke indruk op je klanten

Wij weten wat online werkt.

Sunny Side Up logo