Skip to main content

Videoproductiebedrijf

Op zoek naar een videoproductiebedrijf in het hart van Zuid-Limburg? Bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Sunny Side Up is geen doorsnee videoproductiebedrijf, maar bestaat uit een team van passionele verhalenvertellers met een creatieve twist. Wij zetten jouw wensen en ideeën om in visuele meesterwerken die de aandacht van je publiek vasthouden en je boodschap krachtig overbrengen.

Met een scherp oog voor detail en een neus voor storytelling, brengen we jouw visie tot leven met verbluffende beelden en geluid. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsfilm, een productvideo, of een andere unieke visuele ervaring: ons team staat klaar om de magie van videoproductie voor jou aan het werk te zetten. Stap binnen in onze wereld van creativiteit en ontdek hoe we jou kunnen helpen om je verhaal op een boeiende en pakkende manier te vertellen.

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken

Voor welke videoproducties kun je bij ons terecht?

Wil je jouw organisatie of event extra onder de aandacht brengen met een maatwerk video? Dan is Sunny Side Up hét videoproductiebedrijf waar jij naar op zoek bent! Je kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende videoproducties:

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een krachtig hulpmiddel voor iedere organisaties. Met een bedrijfsfilm breng je een boodschap op een boeiende en begrijpelijke manier over, waardoor bedrijven hun identiteit en waarden effectief kunnen communiceren. Bovendien kunnen bedrijfsfilms gemakkelijk worden gedeeld op verschillende platforms, wat de online zichtbaarheid en merkherkenning bevordert. Het laten maken van een bedrijfsfilm is dus een strategische investering voor bedrijven die hun communicatie willen verbeteren en hun concurrentiepositie willen versterken.

 • Breng een boodschap op een unieke manier over
 • Trek op ludieke wijze de aandacht van je doelgroep
 • Spring tussen de concurrentie uit
Vanaf: €500,-
Lees meer over een bedrijfsvideo
Aftermovie laten maken

Aftermovie

Een aftermovie is een krachtig hulpmiddel om evenementen vast te leggen en te promoten. Het brengt de hoogtepunten en sfeer van het evenement over, roept herinneringen op bij deelnemers en maakt potentiële bezoekers enthousiast voor volgende edities. Het delen van een pakkende aftermovie op sociale media en websites vergroot bovendien de bekendheid van het evenement en betrekt het publiek, waardoor het een waardevolle én multi-inzetbare investering is voor evenementorganisatoren.

 • Een toffe terugblik op een evenement
 • Maak je evenement aantrekkelijk voor eventuele bezoekers
 • Een multi-inzetbare marketingtool
Vanaf: €800,-
Lees meer over een aftermovie
Promotiefilm laten maken

Promotiefilm

Een promotiefilm is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om hun producten, diensten of merk te promoten. Het trekt de aandacht en wekt interesse bij potentiële klanten, wat kan leiden tot meer verkopen en een grotere merkbekendheid. Het maken van een promotiefilm is een waardevolle investering voor bedrijven die effectieve marketing willen bedrijven en hun marktpositie willen versterken. Of je nu je bedrijf wilt onderscheiden van de concurrentie of je merkidentiteit wilt versterken: een overtuigende promotiefilm kan het verschil maken.

 • Nodig bezoekers op ludieke wijze uit
 • Video zegt meer dan 1000 woorden
 • Breng jouw identiteit perfect over
Vanaf: €500,-
Lees meer over een promotiefilm
Drone video laten maken

Drone video

Dronevideo’s zijn veelzijdig en bieden boeiende luchtopnamen van uiteenlopende onderwerpen. Van complexe bouwprojecten tot spectaculaire opnames van evenementen: drone video’s voegen altijd visuele aantrekkingskracht en diepte toe aan jouw video content. Het gebruik van drones voor videoproducties is een waardevolle investering voor het creëren van indrukwekkende visuele content. Of je nu dronebeelden toe wilt voegen aan je bedrijfsvideo of een project vanuit een uniek perspectief wilt benaderen: onze drone-experts staan voor je klaar!

 • Val op en trek aandacht
 • Goedkoper dan helicopter opnames
 • Onderscheid jezelf van concurrenten
Vanaf: €400,-
Lees meer over een drone video
Wervingsvideo laten maken

Wervingsvideo

Een wervingsvideo is een krachtige tool voor organisaties om potentiële kandidaten aan te trekken en hen een boeiend inzicht te geven in de bedrijfscultuur, de werkplek en de mogelijkheden die ze bieden. Hierdoor kunnen werkgevers een sterke connectie met potentiële werknemers opbouwen en hun wervingsproces effectiever maken. Het gebruik van wervingsvideo’s kan een waardevolle investering zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar talentvolle en betrokken medewerkers.

 • Bereik met jouw vacature een groot publiek
 • Voor ieder budget een geschikte video
 • Presenteer je bedrijf aan potentiële collega’s
Vanaf: €500,-
Lees meer over een wervingsvideo
https://www.youtube.com/watch?v=qhpTbZWLSt8

Voorbeelden van…

Onze videoproducties

Sunny Side Up: het videoproductiebedrijf voor al jouw video’s

Wij zijn niet zomaar een videoproductie bedrijf. Nee, wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard filmpje. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en ze met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. Dankzij onze samenwerking met diverse marketeers hebben wij met het verspreiden van je nieuwste drone video ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Op zoek naar een videoproductiebedrijf?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Ontdek alle diensten van Sunny Side Up