Skip to main content

Bedrijfsfilm laten maken

Maak een goede eerste indruk bij potentiële klanten met een bedrijfsfilm! In een bedrijfsvideo kun je jezelf op een prikkelende en originele manier voorstellen. Je verteld de buitenwereld kort en krachtig het verhaal van jouw bedrijf en waar je voor staat. Het laten maken van een bedrijfsfilm is een eenmalige investering met oneindige resultaten.

Een bedrijfsvideo laten maken is een makkelijke manier voor de klant om een eerste beeld te krijgen van jouw bedrijf. Je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk te maken, zorg ervoor dat dit een goede is!  Door jouw wensen te combineren met de expertise van Sunny Side Up zorgen we er samen voor dat je die kans optimaal benut.

Interesse? Laten we de mogelijkheden bespreken
https://www.youtube.com/watch?v=zyggMnMv2CE

Voorbeelden van…

Bedrijfsfilms

Plan van aanpak bedrijfsfilm laten maken

Bij Sunny Side Up weten we als geen ander hoe we jouw video van A tot Z moeten produceren. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Klik dan snel verder.

Onze aanpak

Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Bedrijfsfilm laten maken?

Laten we samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken op jouw klanten. Daag ons uit:

Sunny Side Up Logo

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms:

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is als het visitekaartje. In een bedrijfsfilm draait het vooral om het maken van een goede eerste indruk. Het is een snelle en gemakkelijke manier om het verhaal van een bedrijf op een unieke en prikkelende manier te vertellen. Op een korte, duidelijke en vooral krachtige manier krijgt de klant een duidelijk beeld van een bedrijf. 

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een bedrijfsfilm toont een complexe boodschap op een unieke en gemakkelijke manier door een goede combinatie van tekst en beeld. Het is makkelijk te begrijpen en het wordt beter onthouden.

Wat kost een bedrijfsvideo laten maken?

Bedrijfsvideo laten maken? Het is soms moeilijk om deze vraag direct te beantwoorden. De kosten zijn namelijk sterk afhankelijk van de hoeveelheids arbeidsuren die in een bedrijfsvideo gaan zitten. En die arbeidsuren zijn weer afhankelijk van de complexiteit en de lengte van de bedrijfsfilm.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een bedrijfsvideo laten maken?

De gemiddelde doorlooptijd hangt af van een aantal zaken:

 • Lengte van de bedrijfsvideo
 • Complexiteit van de bedrijfsfilm
 • Snelheid van communicatie

Bij een gemiddelde bedrijfsfilm duurt het hele proces een paar weken. Hoe sneller er geschakeld kan worden, des te sneller een bedrijfsfilm opgeleverd kan worden.

Wat zijn de voordelen van het maken van een bedrijfsfilm?

Het laten maken van een bedrijfsfilm heeft veel voordelen, hieronder zijn de belangrijkste:

 • Met een bedrijfsfilm kan de boodschap op een unieke en prikkelende manier verteld worden. Het trekt veel meer aandacht en betrokkenheid dan bij een geschreven tekst. Of dat nu een verhaal, enthousiasme of kennis is, de boodschap komt op video altijd sterker over.
 • Een bedrijfsfilm laat zien welk bedrijf het is en daardoor kan de kijker direct een binding met een bedrijf creëren. 
 • Een bedrijfsvideo trekt aandacht. Een foto zegt meer dan 1000 woorden en een video zegt nog eens zo veel. Omdat een bedrijfsvideo de aandacht trekt zullen mensen langer op de website blijven en daardoor meer te weten komen over het bedrijf. 
 • Naast het langer vasthouden van de klant kan het met een goede bedrijfsvideo in kortere tijd meer verteld worden. Met een bedrijfsfilm kan een complexe boodschap op een simpele en duidelijke manier over gebracht worden. 
 • Een bedrijfsvideo helpt een goed onderscheid te maken van de concurrenten. Daarnaast is er veel creatieve vrijheid wanneer je een bedrijfsfilm laat maken en op die manier kun je je dus ook duidelijk van je concurrent onderscheiden.
 • Google houdt van websites met rijke content en een bedrijfsfilm verrijkt de content. Google waardeert de website dus meer wanneer deze een video bevat en daardoor kan het hoger ranken met de website.
 • Net als Google zijn sociale media platformen gek op rijke content.

Waarom kiezen voor Sunny Side Up?

Sunny Side Up weet wat werkt. Via ons online marketing bureau Pure Minds hebben we geleerd dat goede content dé factor is die voor online succes zorgt. Sinds 2012 helpen we onze klanten al met het opzetten van online campagnes die perfect aansluiten bij hun doelgroep en het gekozen medium. Wij zorgen voor de perfecte combinatie van beeld en geluid.

Sunny Side Up: het bureau voor jouw nieuwste bedrijfsvideo

Wij zijn niet zomaar een bedrijfsvideo bedrijf. Nee wij zijn Sunny Side Up! Wij maken kick-ass content die werkt. Wij gaan verder dan een standaard bedrijfsfilm. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk. Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. En dat is niet alles. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 • Wij zijn proactief en denken mee
 • Gratis advies en kennismakingsgesprek
 • Een vaste prijs zonder verrassingen
 • Alles onder één dak
 • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Wil je meer weten over ons en onze aanpak of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden van een bedrijfsfilm te bespreken.

Ontdek alle expertises van Sunny Side Up