Skip to main content

Online Marketing

Video’s zijn een perfect middel om in te zetten in een online marketing campagne. Dat weten wij en de online marketeers van ons zusterbedrijf Pure Minds maar al te goed. Daarom bundelen wij regelmatig onze krachten om onze klanten te helpen met het opzetten van online campagnes waarin krachtige videos de hoofdrol spelen.

Waarom wij de beste partij zijn om een bedrijfsvideo, drone video of testimonial video mee te maken kun je natuurlijk op deze website lezen. Wil je meer weten over Pure Minds en de online marketing diensten die zij leveren? Kijk dan eens op hun website!

Ga naar www.pureminds.nl

Online videomarketing

Iedereen kent de uitdrukking “beelden zeggen meer dan 1000 woorden” wel. Binnen de wereld van de online marketing geldt precies hetzelfde en dat heeft de afgelopen jaren geleid tot een enorme toename in het gebruik van (bewegend) beeld in online marketing campagnes. Online videomarketing is dan ook al lang geen trend meer te noemen; het is de norm.

Wat is online video marketing?

Online videomarketing draait om het inzetten van een video op de juiste online kanalen om zo een beoogde doelgroep te bereiken en resultaten te behalen. Klinkt misschien makkelijk, maar er komt toch echt meer bij kijken dan je denkt. Naast het bedenken, voorbereiden, opnemen en monteren van een video, waar wij heel goed in zijn, dien je namelijk ook een campagne op te zetten die gericht is op de juiste doelgroep en doelen. Voor dit laatste heb je een gedreven online marketeer nodig die dit van a tot z voor je uitzoekt en verzorgt. 

Afhankelijk van wat je met je doelen wilt bereiken kun je binnen de online videomarketing kiezen voor twee benaderingen: het organisch inzetten van video’s of het betaald inzetten van video’s. Organisch klinkt misschien als een vreemd begrip, maar daarmee bedoelt men dat je een video zijn “natuurlijke” gang laat gaan binnen het platform waarop je hem deelt. Je kunt een video bijvoorbeeld delen via een Facebook post en vervolgens afwachten wat ermee gebeurt.

Het betaald delen van video’s klinkt al wat meer vanzelfsprekend: je adverteert met een video en betaalt hier een vergoeding voor aan het platform waarop je de video deelt. Het grote voordeel van adverteren is dat je veel meer mensen kunt bereiken dan via de organische weg. Ook kun je binnen veel platforms vrij secuur kiezen op welke doelgroep je de advertentie wilt richten. Je kunt de video dus terecht laten komen bij de mensen die volgens jou bij je doelgroep horen.

Uitbesteden of zelf doen?

Voor zowel het maken van video’s als het inzetten van online videomarketing geldt: tuurlijk kun je het zelf doen, maar als je écht resultaatgericht en professioneel aan de slag wilt neem je experts in de arm die alles voor je regelen. Onderschat bij beide onderdelen bovendien ook niet hoeveel tijd het je kost als je er “blanco” aan start. Uiteindelijk zul je er wel in meer of mindere mate uit komen, maar door de opzet en de uitvoering van je campagne uit te besteden weet je zeker dat je resultaten kunt gaan behalen met een campagne die staat als een huis.

Samen met ons zusterbedrijf Pure Minds zorgen wij ervoor dat jouw video marketing campagne een groot succes wordt. Wij creëren een toffe, op maat gemaakte video en de marketeers van Pure Minds zetten een marketingcampagne op waarmee je gegarandeerd je doelgroep bereikt en activeert.

Ben je benieuwd hoe we dit doen of wil je samen sparren over de mogelijkheden van online videomarketing voor jouw onderneming of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kijk eens op de website van Pure Minds.

Neem contact op met Sunny Side Up

Contact

Neem contact op met Pure Minds

Naar Pure Minds