Full service videoproductie in Heerlen

Wij maken kick-ass videocontent die van het scherm afspat!

Ben je op zoek naar een videoproductie bedrijf in Heerlen? Daag ons gerust uit! Daar houden wij van. Van indoor drone videos tot de gaafste commercials en wervingsvideo’s. Maar ook voor een eenvoudig video interview ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Bij jouw op locatie of op een van de hotspots in of rondom onze eigen stad Heerlen.

Als een full service videoproductie agency verzorgen wij de complete productie van beeld tot geluid. Daar heb jij verder weinig omkijken naar. Wij beschikken over alle moderne apparatuur en kiezen altijd voor een creatieve invalshoek waarmee we jouw video van het scherm laten afspatten.

Hebben we je al een beetje nieuwsgierig gemaakt? Bekijk wat we al eerder voor andere bedrijven hebben gedaan en welke soort video’s wij voor jou kunnen maken. Of nog beter, neem gewoon direct contact met ons op om eens even samen te sparren.

Unieke videocontent op maat

Daag jij ons uit met een toffe videoproductie in of rondom Heerlen? 

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Videoproducties in Heerlen waar wij trots op zijn!

Je bent natuurlijk benieuwd wat we in huis hebben en wat voor een video’s we tot nu toe al mochten produceren. Hieronder vind je enkele highlights uit ons portfolio.

Wil je graag nog andere toffe videocontent zien? Bekijk dan onze cases

Ontdek alle videodiensten van Sunny Side Up

Wij zijn Sunny Side Up, creatieve videospecialisten in Heerlen

 

Wij zijn niet zomaar een full service videoproductie bedrijf. Nee wij zijn Sunny Side Up. Wij maken kick-ass content die werkt. Dat gaat verder dan een standaard video. Wij zijn creatievelingen die elk verhaal boeiend vinden en met de grootst mogelijke overtuigingskracht aan de buitenwereld willen vertellen. Wij gaan net dat stapje verder, want wij houden van ons werk.

Vanuit ons kantoor in Heerlen werken onze videospecialisten in heel het land aan de gaafste videoproducties. Maar natuurlijk ook nog steeds dicht bij huis in onze eigen stad!

Iedere dag bezig zijn met de nieuwste technieken en de leukste klanten. Daar krijgen wij energie van. En dat is niet alles. Wij zijn een dochteronderneming van Pure Minds. Met het verspreiden van je nieuwste product hebben wij dan ook geen moeite. Alles omtrent content en online marketing onder één dak. Hoe makkelijk wil je het hebben?

 

 

 

 

  • Wij zijn proactief en denken mee
  • Gratis advies en kennismakingsgesprek
  • Een vaste prijs zonder verrassingen
  • Alles onder één dak
  • Voor ieder budget de beste kwaliteit in beeld en geluid

Hebben we je kunnen overtuigen?

Laten we dan samen kijken hoe we een onvergetelijke indruk kunnen maken. Daag ons uit!

Direct bereikbaar van ma t/m vr tussen 09.00 en 17.00u