logo plea

Stichting PLEA – aandacht voor lokale ondernemers

Stichting Parkstad Limburg Economy Award (PLEA) beloont ondernemerschap in de regio Parkstad. De stichting levert daarmee een bijdrage aan het versterken van de economische bedrijvigheid en het vergroten van de aantrekkelijkheid van de regio. Er zijn veel ondernemers die iets moois doen voor onze regio en dit mogen we met trots vertellen. PLEA geeft hen hiervoor meer mogelijkheden.

Ieder jaar organiseert PLEA een spetterende avond geheel in stijl voor alle ondernemers uit de regio Parkstad waar de Economy Award én Talent Award worden uitgereikt.

Laat het mij zien!

Met video storytelling meer inzicht in het proces

De uitreiking kon in 2021 niet plaatsvinden. Dit was voor PLEA de uitgelezen kans om hun huidige proces in een nieuw jasje te steken. Meer transparantie over het verkiezen van de winnaar was een van de doelstellingen. PLEA zocht een partner die hierover kon sparren en die kon adviseren over hoe nog meer ondernemers bereikt kunnen worden.

Op basis van het nieuwe proces is er gezamenlijk gekozen voor nieuwe content pijlers die bouwen op duurzaamheid en betrokkenheid naar de regio. Samen hebben wij een aantal fasen voor de verkiezingen gedefinieerd:

  • De aankondiging van PLEA in het nieuwe jasje
  • De nominatie fase waarin iedereen een bedrijf uit Parkstad kan nomineren
  • De stem fase waarin iedereen kan stemmen op de genomineerde bedrijven
  • De Top 10 genomineerden dienen een pitch in. Deze wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury
  • De Top 3 genomineerden voor de Economy & Talent award werden bezocht door een jury die vervolgens een eindbeoordeling opstelde
  • De ondernemersprijzen worden uitgereikt tijdens een spetterende gala avond

Van iedere fase is een video gemaakt met drie doelen in gedachten: de transparantie van het proces vergroten, het aansporen van mensen om deel te nemen aan de verkiezingen en natuurlijk ook het opbouwen van de spanning voor de gala avond. De video’s zijn ingezet op LinkedIn in zowel advertenties als organische berichten.

Bekijk hiernaast de eerste video uit het proces: na een jaar van stilte blaast PLEA nieuw leven in de Economy & Talent Award.

Wat we gebruikt hebben voor het beste resultaat

Interview

Sfeerimpressie

Event aankondiging

Online telt iedere seconde. Maak een onvergetelijke indruk op je klanten

Wij weten wat online werkt.

Sunny Side Up logo