Neoforce logo

“Neoforce, business software done right.”

Neoforce biedt software voor bedrijfsprocessen zoals klantenservice, assetmanagement, facturatie, sales en meer. Wanneer er nog geen integratie mogelijk is wordt de software op maat aangepast. Neoforce is ontwikkeld door Cyber4Z Solutions B.V. wat een dochteronderneming van Cyber4Z B.V. is. Zij zijn actief als consultants binnen de informatiebeveiliging en cybersecurity. Hierdoor is Neoforce ontwikkeld met veiligheid als basisprincipe.

Samen zijn wij aan de slag gegaan om de complexe diensten van Neoforce met behulp van video toegankelijk en begrijpelijk te maken.

Laat het mij zien!

Video voor de versimpeling en toegankelijkheid van complexe diensten

Neoforce biedt complexe diensten. Een video kan bijdragen aan de toegankelijkheid en versimpeling van deze complexiteit. Toen Neoforce aan de slag ging met een nieuwe website kon video content dus niet uitblijven. Om de materie zo begrijpelijk mogelijk te maken zijn wij begonnen met het filmen van werksferen, locaties en activiteiten.

Neoforce had gevraagd voor sprekende en sfeervolle video’s die voor verduidelijking van de diensten zorgen. Dit hebben we bereikt door eenvoudige en heldere beelden te combineren. Verschillende header video’s, korte dronebeelden en een complete testimonial van een klant van Cyberforce zijn het resultaat van deze fijne samenwerking.

Wat we gebruikt hebben voor het beste resultaat

Testimonial

Sfeerimpressie

Dronebeelden

Online telt iedere seconde. Maak een onvergetelijke indruk op je klanten

Wij weten wat online werkt.

Sunny Side Up logo