Brut logo

“Brut is het leven, maar dan nóg mooier.”

Chef-kok Hans van Wolde verwezenlijkte in maart 2020 zijn droom toen hij in het Zuid-Limburgse Mergelland het restaurant Brut172 opende. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant gaat terug naar de bron en naar het plezier in koken. Echte en eerlijke producten uit het Mergelland worden hier verwerkt tot gerechten die verrassen, overdonderen en overrompelen. Bij Brut172 word je meegenomen in een wereld van smaak, geur, beeld en geluid.

Laat het mij zien!
https://www.youtube.com/watch?v=je1swngmGrc

Het verhaal van …

Brutjes

“De Pure gedachte en het meedenken van Pure Minds en Sunny Side Up waren een echte eyeopener!”

Hans van Wolde – Brut

Een unieke samenwerking tussen een chef-kok en een bakker

Brut172 is echter meer dan alleen een sterrenrestaurant. Tijdens de corona pandemie is een unieke samenwerking tussen chef-kok Hans van Wolde en bakker John Lengens tot stand gekomen. Samen hebben zij de Brutjes ontwikkeld. Deze exclusieve verwen patisserie is speciaal bedoeld voor de feestelijke momenten in het leven. De Brutjes zijn geheel vegan, lactosevrij en hebben een “clean label”; alles wordt maatschappelijk verantwoord geproduceerd.

Sunny Side Up is als productiemaatschappij betrokken bij het maken van een commercial voor de productlancering van de Brutjes op Schiphol. Samen met het team van Brut172 is er gekozen voor een ‘one-taker’: een commercial die voor de kijker voor een groot deel lijkt te bestaan uit slechts één shot of take. Blikvanger in deze commercial is Hans van Wolde zelf, samen met zijn Brutjes.

De commercial toont het gevoel en de beleving bij het maken van elk Brutje en laat de puurheid en de passie achter het product zien. Het doel van deze commercial is om reizigers hiermee te verleiden om de Brutjes tijdens hun verblijf op Schiphol, bij een van de twee exclusieve verkooppunten te proeven.

Samen met de marketeers van ons zusterbedrijf Pure Minds hebben we de video bovendien ingezet voor een pakkende Google Ads campagne. Met deze campagne bereikte de video bezoekers van Schiphol.

Dit wil ik ook!

Commercial

YouTube Campagne

One-taker

“Het succes van deze commercial is vooral te danken aan de hele goede samenwerking en de voorbereiding met het team van Brut172. Maar daarnaast zeker ook aan de creatieve vrijheid die we van Hans van Wolde hebben ontvangen.”

Leon Goossens – Projectmanager Pure Minds

Ook zo'n gave video laten maken? Wij brengen jouw verhaal op een unieke manier in beeld.

Online telt iedere seconde. Maak een onvergetelijke indruk.

Sunny Side Up logo