De Sunny Side Up Content Kalender 2022

De content kalender waar je mee gaat scoren!

Heb jij de content kalender 2022 nog niet ontvangen? Of wil je hem ook graag digitaal hebben? Vul dan onderstaand formulier in en download hem direct.

Content ideeën verzinnen is lastig. Sommigen vinden bijvoorbeeld even geen inspiratie en anderen hebben er door drukte geen zicht meer op. Een contentkalender is een belangrijk hulpmiddel waardoor bedrijven online actief kunnen blijven. 

Het kan eigenlijk heel eenvoudig zijn als je rekening houdt met de belangrijke gebeurtenissen of speciale dagen in het jaar. Wist je dat er een dag van de koffie, een dag van de directeur en een spijbeldag voor volwassenen bestaat? Voortaan loop je niet langer achter de feiten aan. Met onze Content Kalender 2022 ga je ongetwijfeld scoren!

Wat is een contentkalender?

Met een contentkalender zorg je ervoor dat er verband is tussen al je content activiteiten. Ook heb je in één oogopslag een volledig overzicht. Een contentkalender helpt je bij het publiceren van relevante content op het juiste moment, op het juiste kanaal en voor de juiste doelgroep. Kortom: een contentkalender zorgt ervoor dat je gaat nadenken over gebeurtenissen die de komende weken of maanden plaatsvinden en hoe jij daarmee op een effectieve manier je doelgroep kunt bereiken.

Waarom moet je gebruik maken van de contentkalender 2022?

Waarom is een contentkalender eigenlijk zo handig? Daar zijn een aantal redenen voor. De belangrijke gebeurtenissen of speciale dagen die in een contentkalender staan zorgen voor de perfect input om jebedrijf in de kijker te zetten op sociale media. Bovendien stroomt de inspiratie vanzelf binnen tijdens het bekijken van de kalender. Heb je toch een keertje geen inspiratie? Kies dan een een leuke quote of een inspirerend idee uit onze Sunny Side Up Content kalender 2022.

Wat zijn de voordelen van een contentkalender?

Het grootste voordeel van een duidelijke contentkalender is dat je goed kunt plannen. Je speelt op tijd in op belangrijke periodes en dat helpt bij het publiceren van content op het juiste moment. Daarnaast levert werken met een contentkalender je de volgende voordelen op:

  • Het helpt je met het verzamelen van creatieve ideeën om je content in veel meer verschillende vormen te publiceren;
  • Je krijgt inspiratie om je content maximaal te gebruiken voor het komende jaar. Je ziet waar er nog gaten zitten; 
  • Jouw contentplanning vergroot het overzicht en de deadlines zijn lang van te voren duidelijk. Zo krijg je meer rust, meer duidelijkheid en meer efficiëntie;
  • Je bouwt een langdurige relatie op met je doelgroep. Dat zorgt uiteindelijk meer terugkerende bezoekers;
  • Je content is geordend. Je kunt direct aan de slag.

Waar kan ik de contentkalender voor 2022 gratis downloaden?

Ben je enthousiast geworden en wil je serieus aan de slag gaan met je contentplanning? Download dan onze gratis contentkalender 2022! Deze mag niet ontbreken als onderdeel van jouw online marketing.

Wij weten wat online werkt.